Hajdúnánás Város logó
Köszöntjük Fülöp, Evelin nevű látogatóinkat!
2016. május 26.
Hírek >> Aktuális hírek
ArchívumProgram:Nemzetközi íjászverseny Hajdúnánáson


Idén nyolcadik alkalommal került megrendezésre a Heki Taikai - Kyudo nemzetközi japán íjász verseny, melynek otthonául Olaszország és Németország után az első magyarországi sikeres verseny lebonyolítását követően ismét Hajdúnánáson rendeztek meg, május 14-15. között. A versenynek a Somorjai László Városi Sportcsarnok adott otthont, ahol a gyalogos harctéri íjászat nemzetközi és hazai képviselői méretették meg tudásukat.


Tovább

 

Tisztelt Hajdúnánási Lakosság!

Tájékoztatom Önöket, hogy
2016. május 26-án (csütörtök) a Hajdúnánási Közös Önkormányzati Hivatal kistermében 1400 órától képviselői fogadóórát tartok.

Kérem, forduljanak hozzám bizalommal!

               dr. Tiba István
            Országgyűlési képviselőHajdúnánás Városi Önkormányzat
       p o l g á r m e s t e r é t ő l       

Száma: 7759-1/2016.
M E G H Í V Ó

Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testületének ülését a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 45. § alapján

2016. MÁJUS 26-ÁN – CSÜTÖRTÖK – DE. 8,30 ÓRAI

kezdettel a Hajdúnánási Közös Önkormányzati Hivatal Dísztermébe  összehívom.


Tovább

Jelentkezési lapVerseny az élet- és egészség védelméért

Élethű baleseti szimulációkban bizonyíthatták tudásukat a Megyei elsősegélynyújtó verseny résztvevői Hajdúnánás főterén május 11-én. A járókelőket nem csak az életmentő fogások látványossága, hanem egészségnapi programok is várták.

A Vöröskereszt életmentő tevékenységei Hajdúnánás központjában szólították meg az érdeklődőket, járókelőket 2016. május 11-én a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezetének Élet- és egészségnapján. A programok középpontjában a Megyei elsősegélynyújtó verseny állt.


Tovább

Elismeréseket vehettek át a hajdúnánási tűzoltók

Szent Flórián-napi koszorúzási ünnepséget és ünnepélyes állománygyűlést tartott a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság május 5-én Püspökladányban, ahol összesen negyvenöt katasztrófavédelmi alkalmazott részesült tárgyjutalomban.

Az ünnepség Nagy Tamás tű. alezredes ünnepi beszédével vette kezdetét, a berettyóújfalui hivatásos tűzoltó-parancsnokság parancsnoka a tűzoltók mindennapi munkájának fontosságát méltatta.


Tovább

Kamarai segítség az egységes kérelem benyújtásához

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara idén is kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a falugazdászok közreműködésével magas szakmai színvonalú, ingyenes segítséget biztosítson a kamarai tagoknak a kérelmek beadásához. A falugazdászok a gazdálkodók igényeihez igazított ügyfélfogadási időben várják az ügyfeleket. A kérelem 32 támogatási jogcímet tartalmaz, benyújtása a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal honlapján (www.mvh.hu) elektronikusan, ügyfélkapun keresztül történik.


Tovább

Ismét Hajdúnánáson rendezik meg a Nemzetközi Heki Taikai - Kyudo versenyt

Nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre a Heki Taikai - Kyudo nemzetközi japán íjász verseny, melynek otthonául az első magyarországi sikeres verseny lebonyolítását követően ismét Hajdúnánáson rendeznek meg, május 14-15. között. Ebben az évben Olaszországból, Németországból, Norvégiából, Ausztriából és Magyarországról érkeznek versenyzők. Idén, 4 év után újra megtiszteli jelenlétével Taikait Mori Toshio Sensei, a Heki Ryu Insai - Ha iskola jelenlegi vezetője a rendezvényt, aki a tavalyi évig, nyugdíjba vonulásáig, az egyetlen Kyudo professzor volt Japánban.


Tovább

Új helyen fogadja ügyfeleit a Hajdúnánási Közös Önkormányzati Hivatal

 

Korszerű, felújított épület, egy ablakos ügyintézési és hívó-rendszer, egységes ügyfél barát arculat.

 

Ilyen és ehhez hasonló pozitív változásokat tapasztalhatnak május 2-tól azok az ügyfelek, akik a Városháza udvarában, a volt okmányiroda épületében intézik ügyeiket. Ugyanis a Hajdúnánás Városi Önkormányzat egy új, az ügyfelek kiszolgálását egy helyen lehetővé tévő modern, minden igénynek megfelelő ügyfélfogadási helyiséget alakított ki.


Tovább
1     2     3     4     5     6     7     8     9     10     
11     12     13     14     15     16     17     18     19     20     
21     22     23     24     25     26     27     28     29     30     
31     32     33     34     35     36     37     38     39     40     
41     42     43     44     45     46     47     48     49     50     
51